ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Fisa Postului Casier


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara, intrebarea mea este cu privire la fisa postului si la atributiile ce se traseaza de catre angajator, angajatului.

Un angajator din comert a intocmit pentru un angajat pe functia de casier, la angajare, o fisa a postului in care au fost mentionate atributii si proceduri de lucru corespondente functiei de incadrare ce este trecuta in CIM.

Ulterior, la circa 2 ani, fara a se schimba functia de incadrare si nici locul de munca, fara acte aditionale in acest sens la CIM, a schimbat fisa postului si a trecut in cea noua atributii care in marea lor majoritate sunt corespondente altor functii din cele prevazute in COR.

In prezent, folosindu-se de pretextul implementarii unui proiect pilot pentru introducerea unor noi proceduri de lucru pentru functia de casier, angajatorul, prin personalul cu functii de conducere a schimbat radical atributiile, dar numai pe vorbe, fara modificari in fisa postului, astfel:

- casierul este obligat sa paraseasca locul de munca (casa de marcat) sa stea in picioare in zona de acces la case la circa 2 metri, unde sa intampine clientul si de unde sa-l preia si sa-l conduca pana la zona de punere a produselor pe banda, loc din care casierul trebuie sa-si preia atributiunile de casier concomitent cu o alta functie, aceea de ambalator, dupa care daca nu mai sunt clienti sa iasa de la casa si sa stea in picioare pana la sosirea unui noi client .

Care este sfatul dumneavoastra, vis-a-vis de cele expuse mai sus in raport cu codul muncii.

Va multumesc anticipat .

Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Fisa postului

TOP RASPUNSURI 2024