ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Modificare cim


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
D-na Ioana Popa, in 14 ian.2013 ati raspuns unei intrebari in felul urmator: "Toate functiile detinute de salariat in unitate trebuie sa aiba la baza, așadar un CIM, salariul aferent si fisa de post corespunzatoare; La un singur CIM nu puteti avea mai multe fise de post, nu este legal".
Intrebarea mea este: daca fac la acelesi CIM un act aditional, prin care de comun acord cu salariatul ii schimb functia, nu trebuie automat sa-i schimb si fisa postului, iar CIM-ul ramane acelasi, chiar daca trec modificarea in REVISAL? Este acelasi CIM cu 2 fise de post ?
Va multumesc.

Adaugata in: Fisa postului
Bejan Daniela
 User  Bejan Daniela
a intrebat la 18 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Ian. 2013
Puteti modifica functia salariatului din contract prin act aditional, este perfect legal, caz in care intocmiti o noua fisa de post corespunzatoare noii functii. Angajatul va desfasura activitate in baza noii fise de post, cea anterioara nemaifiind valabila pentru ca salariatul, odata cu modificarea adusa prin act aditional la CIM, nu mai ocupa functia anterioara ci o noua functie si deci nu mai are atributiile prevazute in fisa de post detinuta anterior modificarii. Ce intrebati dvs in zilele trecute, cel putin asa am inteles eu, era daca un angajat cu un CIM poate desfasura activitate in baza mai multor fise de post, simultan. Iar raspunsul meu se referea la acest aspect, si anume ca puteti incheia mai multe CIM pentru acel salariat, astfel incat el sa poate desfasura activitate pentru mai multe functii simultan. Daca este si el de acord, desigur.

Alte intrebari despre Fisa postului

TOP RASPUNSURI 2024