ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Nu s-a revizuit fisa postului.


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

De 3 luni am primit si sarcini de call-center pe langa cele avute deja, dar fisa postului nu s-a modificat. Este legal? Am semnat si un act aditional la CIM in care se specifica schimbarea functiei din asistent in referent. Exista in C.O.R. cod pentru cei care au ca activitate centru de suport call-center, sau ce s-ar potrivi cel mai bine?

Cum pot afla daca la registrului general de evidenta a salariatilor (ReviSal - ce functie apare) s-a anuntat aceasta modificare si unde sunt incadrat? Angajat cu studii medii sau superiaore?

Multumesc!

Bogdan Rosu
 User  Bogdan Rosu
a intrebat la 02 Iul. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 03 Iul. 2014
Daca ati semnat actul aditional, atat dvs cat si angajatorul, atunci modificarea functiei s-a produs indiferent daca apare in Revisal sau nu. Ceea ce inseamna ca ar trebui sa vi se schimbe si fisa de post pentru postul nou ocupat, in concordanta cu el.

Nu stiu ce fel de referent sunteti, sunt mai multe astfel de posturi in COR, unele pentru studii medii altele pentru studii superioare. In functie de ultima dipoma absolvita depusa la dosarul de personal va puteti da seama si ce nivel de studii a luat in calcul angajatorul. Nu toate pozitiile insa necesita studii superioare, chiar daca se numesc Referent.

Daca doriti sa aflati ce apare in programul Revisal, ce anume a transmis angajatorul catre ITM, puteti merge chiar la Inspectorat si sa solictitati informatii in acest sens sau puteti cere un extras Revisal de la HR sau persoanei responsabile de operarea in acest program. Sunt obligati sa va elibereze documentul cerut.


Alte intrebari despre Fisa postului

TOP RASPUNSURI 2024