ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Pot promova in functia publica de inspector principal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
In iunie 2008 am absolvit facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti si am dat examen prin concurs in 5 ian 2009 la DGASPC Sector 1 Bucuresti pentru ocuparea functiei publice de consilier asistent si am lucrat pana in data de 12 ian 2012 cand am intrat in concediu medical fiind insarcinata si ulterior am intrat in CCC pana la data de 01 10 2013, data la care am revenit mai devreme din CCC si mi-am solicitat transferul la DGASPC Mehedinti, data de la care lucrez in cadrul DGASPC Mehedinti in functia de inspector asistent. M-am informat la Departamentul resurse Umane din cadrul DGASPC Mehedinti daca pot promova din functia de inspector asistent in functia de inspector principal si mi s-a spus ca nu mi se recunosc evauarile primite la institutia la care am lucrat anterior si trebuie sa am obligatoriu macar 2 evaluari si in cadrul institutiei unde am fost transferata, respectiv DGASPC Mehedinti si nu pot promova. As dori sa stiu daca intr-adevar asa se procedeaza. Multumesc.

Madalina Oprea
 User  Madalina Oprea
a intrebat la 03 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Claudia Halmagean
 User Claudia Halmagean
a raspuns userului Claudia Halmagean la 09 Apr. 2014
vezi HG 611/2008 actualizata.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Claudia Halmagean
 User Claudia Halmagean
a raspuns userului Ioana Popa la 09 Apr. 2014
Doamna e functionar public, nu personal contractual. Si nu poate promova de pe asistent pe principal decat daca are 2 evaluari in 2 ani consecutivi. Nu are importanta daca acele doua evaluari sunt realizate la institutii diferite. Cand v-ati cerut transferul trebuia cei de la Bucuresti sa va dea tot dosarul profesional, inclusiv raportul de evaluare pe perioada lucrata la ei.
Chiar sapt viitoare avem in institutia noastra niste promovari, din care vreo 3 persoane au venit la noi prin transfer anul trecut de la alta institutie publica. Si intra la noi la promovare. Important e sa ai cel putin 2 avaluari in ani consecutivi si sa ai minim 3 ani lucrati pe acel grad.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului la 04 Apr. 2014
Intrati sub incidenta prevederilor Regulamentului Cadru stabilit prin HG 286/2011, care prevede ca:

Art. 42.
Regulamentul de organizare si desfasurare a examenului de promovare in grade sau trepte profesionale a personalului contractual se aproba prin act administrativ al ordonatorului principal de credite.

Art. 43.
(1) Examenul de promovare in grade sau trepte profesionale a personalului contractual consta in sustinerea unei probe scrise sau a unei probe practice, dupa caz, si interviu stabilite de comisia de examinare.
(2) Proba practica se sustine in cazul functiilor contractuale la care este necesara verificarea abilitatilor practice.
(3) Pentru a participa la concursul de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare, candidatul trebuie sa fi obtinut calificativul ?foarte bine? la evaluarea performantelor profesionale individuale cel putin de doua ori in ultimii 3 ani.


Alte intrebari despre Fisa postului

TOP RASPUNSURI 2024