ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

grupa de munca de la colorom privitor la L172/2016


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Referitor la grupa de munca si ce nu inteleg eu este ca Legea nr 172/2016 care modifica legea pensiilor spune ca au fost aduse aceste modificari pentru a indrepta unele nedreptati pentru cei care au lucrat in grupa I anterior anului 2001 si care spune ca dovada se face cu carnetul de munca si doar daca nu este inscrisa grupa de munca sau este intocmit gresit sau are modificari atunci este nevoie de adeverinta de la angajator . Daca cu toate acestea mie imi cer adeverinta ce inseamna ca ei care lucreaza cu Legea nu o cunosc ? sau Legea nu are semnificatia care trebuie si deci a fost data degeaba ? Pe cartea mea de munca este specificata grupa si pe filele de inceput si la sfarsit nu sunt greseli sau modificari citez total perioada lucrata in grupa I de la data de 01.01.1990- pana la 19.04.1993 = 3 ani 3 luni si 18 zile.

Adaugata in: Pensii Grupa de munca
Iulian Antip
 User  Iulian Antip
a intrebat la 07 Feb. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 07 Feb. 2017

In cazul dvs. nefiind specificat procentul de lucru in conditii de grupa Ia de munca este necesara acea adeverinta pe care o solicita casa de pensii.

A fost o omisiune din partea persoanei care a facut inregistrarea in carnetul de munca .
Problema dumneavoastra este destul de complicata cu atat mai mult ca dvs sunteti cel care a facut raportul pentru iesire la pensie de serviciu, deci nu institutia este cea care a r fi avut aceasta initiativa.
Asa cum va spuneam in cazul persoanelor civile contractul de munca inceteaza in astfel de cazuri -cu reducerea varstei pentru lucruri in conditii de grupa de munca-numai in baza deciziei de pensionare.Nu cunosc daca si la militari se aplica acelasi principiu.Din pacate nu va pot ajuta mai mult in problema dumneavoastra.


Alte intrebari despre Pensii

Expertii nostri
violeta Georgescu
Viviana Serni Radu Anton adriana iancu alexei delimart George Andreescu G Stancu
TOP RASPUNSURI 2024