ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

vopsitor auto am dreptul la conditii speciale de munca !?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua ..lucrez din anul 1995 ca vopsitor auto .Beneficiez de grupa a 2 a sau conditii speciale de munca ? .Daca da , cum aflu daca ma incadrez in aceste conditii de munca Multumesc ! Mentionez ca sunt nascut in 1966 am lucrat la fabrica de mobila 8 ani in sala de masini ( iarasi nu stiu daca s-a incadrat in gr a 2 a ) si pe urma in diverse locuri , Tamplar intretinere , paznic , si din 1995 vopsitor auto pina in prezent !

Octavian Dinca
 User  Octavian Dinca
a intrebat la 20 Ian. 2020
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Viorel Virlanuta
 User Viorel Virlanuta (Sondor, Miner, Sudor, Lacatus Mecanic, Persoana fizica)
a raspuns la intrebare la 24 Ian. 2020
Si eu am lucrat 6 ani pe muchie in foraje petroliere cate 12 ore pe zi ca sondor, trimis în Italia de o societate de prestari servicii din Timisoara. Binenteles dup???? acesti 6 ani din martie 2008 pana în martie 2014, societatea cu pricina a ocolit legea ????i nu au platit taxele specifice salarizarii in grupa conditii deosebite, iar acum ma trezesc ca nu pot face absolut nimic, chiar daca-i actionez in instanta, mi s-a spus de catre un avocat, ca in cel mai bun caz societatea va primi o amenda modica din partea ITM, practic statul român a încurajat hotia pierzând sume importante la bugetul statului, permitandu-le acestor firme profitoare s???? încalce legea si cel care suport???? consecintele este tot muncitorul ! Firma de prestari servicii din Timi????oara unde am fost angajat si-a tot schimbat denumirea an de an ????i nu stiu pe ce cai legale mai pot recupera cei 6 ani de grupa in conditii deosebite, inregistrati in cartea de munca doar ca si conditii normale de lucru. Am pierdut astfel un spor de 2 ani din calculul acordarii de 4 luni la anul lucrat, deci consider ca am fost inselat, in conditiile in care nu sunt numai eu, ci inca 32 de colegi sondori foraje petroliere carora ni sau furat sporurile castigate in conditii deosebite de munca !
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Tudorel Dorin
 User Tudorel Dorin
a raspuns la intrebare la 21 Ian. 2020
faceti o adresa angajatorului unde ati lucrat ca vopsitor, indicati perioada lucrata si solicitati o adeverinta in care sa fie specificata grupa de munca.

Daca este negativ raspunsul mergeti pe contencios adm. si solicitati obligarea paratului angajator sa va emita adeverinta de grupa de munca comform perioadei lucrate.


Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024