ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

angajare pe perioada determinata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt angajata "pe perioada determinata, din 08.10.2013 pana in 27.09.2015 (pe perioada suspendarii contractului individual de munca al titularului pe post)". Titularul postului si-a dat demisia cu data de 08.08.2015. Asadar, contractul de munca al titularului postului a incetat cu data de 08.08.2015, dar mie - inlocuitorului nu mi s-a incetat contractul desi, perioada valabilitatii lui era "pe perioada suspendarii contractului titularului". Sa inteleg ca urmeaza sa mi se modifice durata contractului, din determinat in nedeterminat ? Avand in vedere faptul ca, am ocupat prin concurs acest post - chiar daca pe perioada determinta, timp in care m-am achitat onorabil de sarcinile atribuite iar la evaluari am obtinut de fiecare data calificativul "foarte bine", cat si faptul ca suspendarea titularului a incetat la 08.08.2015 - deci postul devenind liber, contractul meu nu a incetat, pot pretinde modificarea duratei contractului din din determinat in nedeterminat ? Va rog sa-mi indicati temeiul legal. Va multumesc.

Artemiza Buculeu
 User  Artemiza Buculeu
a intrebat la 05 Aug. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 06 Aug. 2015
La aceasta intrebare nu va poate raspunde dacat angajatorul.Acesta nu este obligat nici sa va prelungeasca contractul nici sa va incheie altul pe durata nedeterminata.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024