ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Angajata fara stirea mea la o firma cu care nu am avut niciodata vreo legatura


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am batut drumul azi de la Bucuresti la Braila pentru a ma inscrie ca somer la fortele de munca din orasul meu. Totul ok, pana doamna de acolo imi spune ca nu ma poate inscrie pentru ca eu LUCREZ DEJA la o firma Y, firma de paza.

Singurul meu loc de munca a fost pe perioada vacantei de vara, la un restaurant, firma se numea X (deci fara nici un fel de legatura intre firma X si Y pentru ca mi am sunat fostii sefi si mi au confirmat acest lucru), asa ca va imaginati surpinderea mea, mai ales ca doamna de la ghiseu credea ca o mint in fata.

Contractul meu fantoma pe care il am cu firma Y inca din "noiembrie 2017" apare in Revisal ca si contract pe perioada determinata, perioada de contract initiala s a sfarsit dar contractul figureaza inca activ deci cu posibilitate de prelungire prin act aditional, dar in declaratie apare doar firma la care intr-adevar am lucrat pe perioada vacante, adica firma X.

Am sunat la firma Y si inca nu m-a sunat nimeni inapoi sa ma lamureasca, am sunat la ITM si mi s a spus sa fac o cerere in scris in care sa le explic situatia.

Despre ce credeti ca ar fi vorba? Ati mai intalnit situatii de genul, cum se procedeaza? E o situatie serioasa sau doar o grseala in Revisal? Ce as putea face?




Ana Roman
 User  Ana Roman
a intrebat la 05 Mai. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024