ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Ce trebuie sa fac daca mi se termina contractul de munca?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Am un copil de 7 luni si sunt in concediu de crestere copil din 1 martie 2014.Opriunea mea a fost de 2 ani.Sunt incadrata pe catedra de invatator,dar nu sunt titulara si contractul mi se termina pe 31 august 2014.As dori sa stiu ce anume pot face in acest caz?

Violeta Maria
 User  Violeta Maria
a intrebat la 08 Aug. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 10 Aug. 2014
Mergeti mai departe cu concediu crestere copil, cat timp contractul inceteaza de drept prin expirare in timpul CIC. Incetarea de drept a contractului de munca nu va afecteaza nici concediu si nici indemnizatia primita. Iar dupa implinirea celor 2 ani depuneti cerere pentru acordarea dreptului la indemnizatie de somaj. Daca reveniti la lucru mai devreme, pana sa inceteze CIM, atunci dupa incetare puteti fie reintra in CIC si resolicita indemnizatia de la primarie, fie veti putea intra in somaj si din somaj inapoi in crestere copil indemnizat, suspendand astfel somaul. Nu stiu ce fel de contract aveti insa si din ce motive inceteaza. Unul pe perioada nedeterminata a carui incetare este cauzata de o concediere necisita un preaviz de minim 20 de zile lucratoare, ce nu poate fi efectuat inainte de a reveni din CIC.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024