ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Daca am dreptul la grupa ll de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.Am lucrat ca strungar timp de 1 an si 2 luni in intreprinderea ,,Anticorozivul" Bucuresti( in CM scrie C.U.P.S.I.C. Bucuresti-m.i.chimice,anul 1975-1976,din 1976 am lucrat ca strungar in cadrul unui SMA (agricultura) pana in anul 1979 si tot ca strungar -anul 1980-la Energoreparatii Bucuresti. Intre timp am terminat la seral Liceul agricol si m-am angajat la un IAS. Am lucrat ca sef ferma vegetala ( mi s-a dat adeverinta de grupa a doua) dar in cartea de munca am fost angajat si ca muncitor vegetal dar functia am avut-o tot de sef ferma.Mai am 3 ani tot in acelasi IAS ca primitor-distribuitor avand in primire inclusiv substante de uz fitosanitar(pesticide)INTREBARE : Unde am dreptul sa iau grupa a ll de munca ?As dori sa-mi scrieti Legea ,art.,pozitia . Va multumesc.o zi buna.

Toader Oneate
 User  Toader Oneate
a intrebat la 01 Dec. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 02 Dec. 2014
Acest lucru il puteti afla doar de societatile respective, deoarece persoanele care au lucrat in grupe de munca I si a II-a sunt trecute pe tabele semnate de conducerea intreprinderii si de sindicat, cu viza organelor abilitate (Directia muncii si, mai tarziu, ITM) pentru clasificarea locurilor de munca respective. Daca dumneavoastra, nu sunteti pe acele tabele, intreprinderea nu va poate elibera adeverinta solicitata. Aceste tabele se intocmeau anual si se inregistrau si in carnetele de munca.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024