ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Discriminare la locul de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

Ce pot face in situatia in care mi se face evaluarea profesionala cu calificativul nesatisfacator (desi treaba a fost facuta dintotdeuana)? Am facut contestatie si nu am primit raspuns nici dupa 6 luni de la evaluare, desi in procedura evaluarii scrie ca trebuia sa primesc raspuns la contestatie in 15 zile.
Apoi sunt facut in toate felurile de sef (ca sunt cel mai prost exemplu pentru firma, sa imi dau demisia, ca sunt cel mai prost angajat, la toti angajatii fimei au acordat prime salariale, mie nu) si toate astea de fata cu ceilalti colegi.
Mi-au spus ca vor sa ma dea afara, eu le-am spus ca eu nu plec din firma. Acum, mai nou, vazand ca nu imi dau demisia, au umblat la salariul de baza. Nu mi-au acordat performanta salariala pe luna martie pentru ca nu am mai stat ore suplimentare la serviciu.
Este legal sa nu mi se acorde performanta salariala (care include de altfel toate treptele de salariu obtinute de-a lungul a 6 ani de munca in firma)? Este legal sa mi se diminueaze concediul de odihna daca am fost in medical? Cum sa procedez in aceasta situatie? Cum imi pot cere drepturile?

Multumesc tare mult!


Maria Elisabeta
 User  Maria Elisabeta
a intrebat la 10 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Legislatia muncii

Expertii nostri
violeta Georgescu
G Stancu Gratiela Petrescu Marius Ion Viviana Serni adriana iancu Radu Anton
TOP RASPUNSURI 2024