ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

ITM, carnet de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Care sunt pasii care trebuie urmati pentru a face o sesizare la ITM pentru anumite nereguli pe care angajatorul le are in firma? Am nevoie de audienta sau pot depune pur si simplu o sesizare scrisa la vreun ghiseu? As dori de asemenea sa solicit de la ei carnetul de munca, pe care l-am solicitat angajatorului la plecare, insa acesta mi-a dat doar o adeverinta de vechime, spunandu-mi ca nu imi poate da carnetul de munca inchis. Este in regula? Multumesc.

Adaugata in: Legislatia muncii
C Iriss
 User  C Iriss
a intrebat la 13 Aug. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 14 Aug. 2012
Carnetele de munca nu mai sunt utilizate inca din ianuarie 2011, ele au fost intr-adevar inlocuite cu adeverinte de vechime, prin intermediul lor facandu-se dovada vechimii si a raportului de munca in cauza.

Referitor la sesizara catre ITM, aceasta o puteti face contactand direct ITM din localitatea dvs. sau in care este inregistrat angajatorul, utilizand datele de contact prezente pe adresa de internet a institutiei. Puteti face sesizarea si la ghiseu, daca va este mai usor asa. Nu aveti nevoie de nicio audienta. Specificati in sesizare care sunt concret acele nereguli sesizate in cadrul unitatii in care lucrati sau referitor la care doriti sa depuneti plangere.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024