ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Modificarea sporului de ore suplimentare prin modificarea CCM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Societatea pentru care lucrez are activitatea structurata pe 3 zone rezionale, fiecare avand fond de salariu propriu, sindicat propriu etc.
In cursul acestui an au dorit modificarea contractului colectiv de munca dar si a celui individual pentru introducerea unor sporuri in salariu, modificare nu tocmai pe placul meu deoarece se modificau si sporurile de ore suplimentare(nu sunt trecute in CIM), dar si a sporurilor de Sambata si Duminica si sarbatori legale care sunt in CIM.
Deoarece nu am semnat anexa la CIM pentru modificarea sporurilor si introducerea sporurilor de vechime si fidelitate singurul care a fost modificat de la 100% la 75 % a fost cel de ore suplimentare.
In intervalul de timp de la aflarea dorintei de modificare a CCM-ului pana la inregistrarea noului CCM eu am trecut la sindicatul unei alte zone care nu a agreeat noul CCM si pentru care nu a fost aplicat. Intrebarea mea este daca se poate considera un abuz, practic micsorandu-se salariul net pe care eu il primesc ca urmare a refuzului de semnare a anexei CIM, si ce as putea face?

Catalin Patrascu
 User  Catalin Patrascu
a intrebat la 18 Aug. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024