ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

refacere baza data revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Va rog mult sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: baza de date revisal a societatii s-a pierdut. Am facut o adresa scrisa catre ITM prin care am solicitat un raport scris asupra inregistrarilor revisal, insa am primit doar instructiuni pentru restaurare/import baza date - ceea ce evident nu imi este de folos din moment ce nu am ce importa/restaura. Am vorbit cu cineva de la Suport Registru care mi-a spus ca trebuie sa refac baza de date la firma prin reintroducerea manuala a tuturor angajatilor actuali, cu conditia ca, campurile CNP, nr/data contract, data angajare sa fie identice cu cele declarate anterior, ca sa nu se produca dublari de contracte. Mi s-a spus ca este suficienta introducerea starii actuale a contractelor, intrucat modificarile anterioare exista in declaratiile anterioare.
Intrebari:
1. Este suficienta introducerea doar a angajatilor actuali, sau trebuie introdusi toti angajatii, de la nivel de august 2011, cand s-a trecut pe aceasta varianta de Revisal?
2. Este OK daca introduc doar starea actuala a angajatilor, fara modificarile suferite de la nivel de aug 2011 si pana in prezent?
3. Daca obtin in final un raport scris de la ITM (stiu ca s-a dat un HG in iunie, prin care sunt obligati sa furnizeze astfel de date), ce va contine acesta? Va contine doar starea actuala a contractelor sau si toate modificarile anterioare, asa cum au fost ele declarate? (m-am angajat de curand la aceasta societate si as fi vrut sa verific daca exista modificari nedeclarate la termen, pt a le corecta, etc.)

Va multumesc mult.
Cu stima,
Daniela

Daniela Rizea
 User  Daniela Rizea
a intrebat la 06 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 07 Aug. 2013
Cei de la ITM ar trebui, contra unei taxe nu foarte mari, sa va elibereze o copie a bazei de date. Se poate merge si pe varianta introducerii manuale a contractelor asa cum vi s-a sugerat dar corect ar fi sa va ajute si ei pentru ca detin informatiile in sistem.


Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024