ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

rog info


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Sunt angajat de ceva vreme pe o functie ce necesita studii medii (desi am si studii superioare de lunga durata).
De ceva vreme seful meu ma forteaza ca pe langa munca mea sa fac si munca altor colegi angajati pe o functie superioara ce presupune studii superioare si salariu cel putin dublu fata de al meu; desi nu imi e prevazut acest lucru in fisa postului si pe langa munca depusa, practic ma vad fortat sa semnez anumite hartii si nu am aceasta calitate.
Intrebarea mea pt. dvs este ce as putea face in cazul de fata pt ca practic nu imi este remunerata decat munca depusa cf. fisei postului si cum spuneam imi depasesc atributiile de serviciu.
Daca am incercat sa ma opun mi-a sugerat ca voi fi urmatorul plecat, daca am cerut o marire de salariu evident ca nu se poate.

Adaugata in: Legislatia muncii
Eusebiu Popescu
 User  Eusebiu Popescu
a intrebat la 06 Mar. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Eusebiu Popescu
 User Eusebiu Popescu
a raspuns userului Ioana Popa la 08 Mar. 2014
M-am uitat pe fisa postului in care scrie clar cine ma poate inlocui si pe cine pot sa inlocuiesc si nici vorba de cele prezentate mai sus.
Inca o intrebare as avea daca imi permiteti, probabil dupa ce as face sesizarea cartre itm angajatorul imi va cauta nod in papura sa ma dea afara. Daca plec eu si nu respect perioada de preaviz in cazul in care mi-as depune demisia ce as putea risca?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 06 Mar. 2014
Depuneti o sesizare la ITM, mai ales daca puteti dovedi toate aceste probleme. Angajatorul incalca legea, principiul dreptului la libertatea muncii mai exact. El va forteaza sa prestati niste activitati pentru care nu ati semnat nimic anterior si nici nu fac parte din fisa postului, ceea ce inseamna ca nu v-ati dat acordul scris asupra desfasurarii lor. Din punctul meu de vedere singura rezolvare sta in sesizarea autoritatilor. Fara implicarea lor s-ar putea sa nu se schimbe situatia in beneficiul dvs.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024