ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

stimulent de insertie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

As dori sa adresez si eu o intrebare legata de acest stimulent de insertie; actele mele au fost depuse la primaria orasului si dupa 10 zile sunt sunata de catre jurista institutiei de Asistenta Sociala care imi spune ca dosarul nu e complet si e gresit, adica lipsea adeverinta din care reiese ca m-am reintors la servici, iar data scrisa in cererea facuta de mana e cu o zi peste termenul vizat. In concluzie, jurista mi-a spus raspicat ca imi va respinge dosarul iar eu voi ramane fara banii care mi se cuvin pe drept. De altfel atitudinea sfidatoare a respectivei m-a determinat sa cer lamuriri si altor persoane calificate!
Am aflat ca se poate face o corectura in programul Revisal si pot duce acea adeverinta care lipseste (pentru a completa dosarul). Foarte greu am "convins-o" pe doamna respectiva sa imi dea ragaz pana a doua zi, chiar daca ma aflam in termenul de 15 zile in care se pot rezolva problemele aferente acestui dosar, ca sa duc acele completari. Se poate rezolva astfel problema? Doamna ma tot acuza de fals in acte daca voi duce aceste completari. Se poate rezolva sau nu dosarul? Sau doamna asteapta ceva?
Acum am simtit mai tare ca oricand umilirea la care esti supus atunci cand iti ceri drepturile.

Multumesc anticipat.

Adaugata in: Legislatia muncii
Clarissa Balaci
 User  Clarissa Balaci
a intrebat la 11 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024