ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

adeverinta de la lichidatorul judiciar


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am fost angajata la SC.Imsat Service SA din 1993 pina in 2012 cind firma a fost lichidata de catre lichidatorul judiciar Intercom Management SPRL.
In vederea rectificarii deciziei de pensionare a subsemnatei , cu venituri realizate din anumite sporuri ,m-am adresat lichidatorului judiciar cu o cerere in scopul de a-mi da o adeverinta care sa ateste perioada aprilie 1993-iulie 2012, ce sume au reprezentat sporul de ore suplimentare,spor fidelitate,spor vechime, acordul global.
In raspunsul pe care mi l-a dat lichidatorul a precizat ca nu poate sa-mi dea nimic deoarece arhiva preluata de la Imsat Service a fost neopisata. Fara aceste sporuri si acord global eu am sa raman cu pensie de 738lei. Ce trebuie sa fac pt a intra in posesia acestei adeverinte ??Mentionez faptul ca eu mi-am pastrat aproape toti fluturasii pe care mi i-a dat firma cu salartiul respectiv.
Va multumesc !

Gabriela Stanciu
 User  Gabriela Stanciu
a intrebat la 22 Ian. 2018
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 25 Ian. 2018
Incepand cu data de 01.04.2001 toate veniturile salariale ( inclusiv spori permanente, ocazionale , acord)au stat la baza platii CAS si s-au luat in calculul pensiei.Problema dvs ramane nerezolvata doar pana la data de 01.04.2001 doar pentru eventuale sporuri permanente, vechime, fidelitate.Acordul , orele suplimentare nu se iau in calculul pensiei pana la data de 01,04,2001.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024