ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Obligatii de plata si Revisal pentru contracte de colaborare srl si persoana pf


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am citit articolul "contract de colaborare" https://clublegislatiamuncii.manager.ro/angajare/contract-de-colaborare-1854.html

Ideia este in felul urmator:
Eu de 5 ani aproximativ in coace am contract de colaborare cu site-urile profitshare.ro si 2parale.ro ( acum functioneaza sub 2performant.com ), eu avand calitatea de persoana fizica si prestam servicii de publicitate in are parte din cazuri, iar suma din contract era proportionala cu rezultatele, adica nu am nici o suma minima, iar in contractele cu ambele firme, nu apare nici un numar de inregistrare in Revisal, au doar numar de inregistrare intern.
Din cate am inteles pana aici, si din ce am citit din articolul mai sus mentionat, NU trebuie sa fie inregistrat acest timp de document in regisal, pur si silplu, acesta se tine doar in evidenta interna a firmei, la fel ca un contract de firma cu alta firma.

La inceput de an am vazut ca au fost platite taxele, adica cass si impozit pe venit ( aceste suma au fost retinute din contul meu si apoi transmise catre institutiile statului )

Ideie este ca am deschis un srl-d, sunt singur in firma si nu am momentan angajati si doresc sa fac si eu contracte de colaborare cu diferite persoane fizice, doresc sa stiu urmatoarele:

1. Pot sa fac acel contract intre mine, in calitate de firma si de beneficiar si persoana fizica care are calitatea de prestator de servicii, (sau ceva de genu ) si acel contract sa ramana doar 1 la mine si 1 la el, fara sa il mai adaug in revisal ?


Eusebiu Lica
 User  Eusebiu Lica
a intrebat la 27 Mai. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Eusebiu Lica
 User Eusebiu Lica
a raspuns la intrebare la 27 Mai. 2017
2. Mai apoi ce trebuie sa fac ?
Adica in caz de "da", eu opresc cass si impozitul pe venit si apoi ce fac,? unde trebuie sa trimit bani pentru fiecare partener in parte si pentru fiecare instititie , si in cat timp trebuie sa fac aceste plati ?

Eu am contract cu cele 2 firme, dar pana acum am primit cam 10 transe de bani de la ei, adica nu am primit in fiecare luna in acesti 5 ani, deci ei nu sunt obligati cu nimic, dar vreau sa fiu sigur mai intai.

Multumesc!


Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024