ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

adeverinta de grupa


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Talal meu nu gaseste de unde poate ridica adeverinta de grupa. A muncit la ,,Schela Foraj Chitila Bucuretsi'', s-a desfiintat/mutat nu e de gasit. Puteti sa ma ajutati in aceasta privinta?

Dumitrascu Dumitrascu Doru
 User  Dumitrascu Dumitrascu Doru
a intrebat la 07 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Dumitrascu Dumitrascu Doru
 User Dumitrascu Dumitrascu Doru
a raspuns userului georgeta ganea la 25 Iun. 2014
pai si daca societate accea nu e de gasit si nici nu a depus arhiva la vreo arhiva nationala , ati mai avut vreun caz sau din intrebari societate schela foraj chitila unde are arhiva , imi cer scz daca am deranjat
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 07 Apr. 2014
Art. 126 din HG 257 DIN 2011
(1) Adeverintele prin care se atesta faptul ca in anumite perioade, anterioare datei de 1 aprilie 2001, persoanele si-au desfasurat activitatea in locuri de munca incadrate in grupele I si/sau a II-a de munca se intocmesc potrivit modelului prevazut in anexa nr. 14, numai pe baza documentelor, verificabile, aflate in evidentele angajatorilor sau ale detinatorilor legali de arhive.
(2) Angajatorii sau orice alti detinatori legali de arhive sunt obligati sa elibereze aceste adeverinte, in termen de 30 de zile de la data solicitarii, fara a percepe taxe sau comisioane.
(3) Prin detinatori legali de arhiva se intelege creatorii si detinatorii de documente, in sensul art. 4 din Legea Arhivelor Nationale nr. 16/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Detinatori legali pot fi terte persoane juridice carew au ca obiect de activitate arhivarea, caz in care fostul angajator a predat arhiva unui astfel de detinator.Daca nu, angajatorul avea onligatia sa depuna arhina la Arhivele nationale teritoriale.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024