ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

adeverinta de venit de la societate in insolventa


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna dimineata,
Va rog sa ma ajutati si sa ma luminati cum pot obtine o adeverinta de venit de la S.C.ENERGIA S.A.-Constanta in vederea completarii dosarului meu de pensie.

Precizez ca S.C.ENERGIA S.A.-Constanta a intrat in insolventa si nu se gaseste arhiva la nici unul din executorii judecatoresti care se ocupa cu aceasta societate.Patronul este de negasit si la ITM-Constanta nu am gasit intelegere pentru obtinerea acestei adeverinte. Cu toate ca in cartea de munca, scanata , sunt evidentiate grupa de munca, conditii grele de munca, ture de noapte, aceste venituri nu se pot lua in calcul la pensie. Am lucrat la aceasta societate 11 ani 7 luni si 15 zile(24.07. 1980 - 09.03.1992).

Daca va interesati, veti vedea cati fosti angajati ai acestei societati sunt disperati, nu au de unde sa obtina adeverinte, si se judeca de mai multi ani , nu stiu cu cine , patroni de negaasit, arhiva de negasit.
Cu respect,
27.02.2014


Mariana Sofia Noea
 User  Mariana Sofia Noea
a intrebat la 27 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 27 Feb. 2014
Incercati sa depuneti o cerere la arhivele teritoriale de care apartinea angajatorul.Anexati si o copie extras din carnetul de munca pentru perioada cat ati activat la acest angajator.Angajatorul la desfiintare avea obligatia sa depuna arhiva la arhivele teritoriale sau sa o predea unei terte persoane cu acest obiect de activitate arhivare ITM nu are nicio implicare pentru perioada mentionata,

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024