ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Pensie cu penalizare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Am primit decizia de pensionare in care mi s-a diminuat pensia cu motivarea ca perioada 26.03.1996 - 07.04.1999 nu s-a valorificat in gr. 2-a de munca deoarece functia indeplinita in aceasta perioada de sef birou CTC (Intr. Tomistex Constanta) "nu se regaseste in prevederile actului normativ indicat in adeverinta" si nu au fost prezentate documente suplimentare care sa ateste ca am desfasurat activitatea in conditii deosebite.
Mentionez ca in adeverinta prezentata la dosar specifica "a fost incadrata in gr. 2-a de munca in procent de 100% conform nominalizarii efectuate prin proces verbal 28/91 al consiliului de administratie si in temeiul ord. 50/90 pozitia 165 anexa 2 coroborat cu pct.3. Aceleasi lucruri sunt specificate si in cartea de munca.
Ce alte documente ar mai trebui sa prezint? Nu am reusit sa gasesc Ord.50/90 poz.165 sa stiu ce cuprinde. Cum e posibil sa nu fie luate in considerare cele scrise in cartea de munca, adeverinta si procesul verbal?
Am fost in audienta la directoarea casei de pensii si mi-a raspuns ca ei sunt obligati sa interpreteze cele scrise si "daca am fost sef birou inseamna ca am stat in birou"
E NORMAL ASA CEVA?
Va multumesc anticipat!


Adaugata in: Pensii
Elena Andreiev
 User  Elena Andreiev
a intrebat la 12 Iun. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 13 Iun. 2013
Da, se intampla in mod frecvent sa nu fie valoriicare perioadele licrate in conditii de grupa pentru persoane care au avut functiiode conducere.Sun unitati la care toti salariatii au fost incadrati in grupa in procent de 100 % mai ales pe platorme chimice cu noxe care depasesc valotrole normale pe toata incinta unitatii.
Puteti contesta in scris decizia in termen de 30 de zile de la data comunicarii la casa si ulterior in cazul unui raspuns nefavorabil puteti face cerere de chemare in judecarta a casei de asigurari sociale la tribunal sectia a VIII conflicte de munca.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024