ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Solicit informatii despre Arhiva fostei Interprinderi de Pasuni


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna Ziua!
Doresc sa aflu Arhiva, fostei Intreprinderide pasuni, IELIEF Sibiu, str. Livezii nr. 80, pentru a-mi obtine o adeverinta pentru dosarul de pensionare.
Am intrebat la Arhivele Nationale Bucuresti, m-au reorientat spre Arhivele Judetene Sibiu, care telefonic mi-au raspuns evaziv, ca ei nu cunosc, dar pot incerca la Directia Agricola. Acestia mi-au spus ca ei nu au cunostinta despre aceasta arhiva, ca la ei se afla evidenta muncii prestate doar pentru angajatii proprii din fosta DGAIA...
Deci la acest moment, am ramas pe dinafara!
Poate ma ajutati cu o informatie!
Nu am idee daca societatea s-a dizolvat!
Mi se pare ciudat ca, cei din Directia Agricola Judeteana sa nu aiba habar de o intreprindere care a functionat pe acelasi segment de activitte...
In sfarsit! Sa nu judec pe nimenea!
Stiu, din acea perioada cine era managerul institutiei si alte cateva persoane care lucrau acolo, dar cred ca este irelevant!
Perioada cat am lucrat eu acolo este 1977/1978.

Multumesc pentru amabilitate!


Maria Salca
 User  Maria Salca
a intrebat la 16 Ian. 2018
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 16 Ian. 2018
Art. 279 din Codul muncii republicat
(1) Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.
(2) Dupa data abrogarii Decretului nr. 92/1976 privind carnetul de munca, cu modificarile ulterioare, vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se reconstituie, la cererea persoanei care nu poseda carnet de munca, de catre instanta judecatoreasca competenta sa solutioneze conflictele de munca, pe baza inscrisurilor sau a altor probe din care sa rezulte existenta raporturilor de munca. Cererile de reconstituire formulate anterior datei abrogarii Decretului nr. 92/1976, cu modificarile ulterioare, se vor solutiona potrivit dispozitiilor acestui act normativ.
(3) Angajatorii care pastreaza si completeaza carnetele de munca le vor elibera titularilor in mod esalonat, pana la data de 30 iunie 2011, pe baza de proces-verbal individual de predareprimire.
(4) Inspectoratele teritoriale de munca ce detin carnetele de munca ale salariatilor le vor elibera pana la data prevazuta la alin. (3) , in conditiile stabilite prin ordin al ministrului muncii, familiei si protectiei sociale.
(5) Anuntul privind pierderea carnetelor de munca emise in temeiul Decretului nr. 92/1976, cu modificarile ulterioare, se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a.


Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024