ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

vechime in munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Am fost disponibilizat in 2002 si am beneficiat de ordonanta Sidex 66/2002 pe o perioada de 24 de luni, as vrea sa stiu daca aceasta perioada se considera vechime in munca la pensie si daca da la terminarea ei se elibereaza de la AJOFM adeverinta pentru vechimea respectiva. Va multumesc.

Adaugata in: Pensii
Ionut Ionutu
 User  Ionut Ionutu
a intrebat la 16 Sep. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 17 Sep. 2013
Art. 98 din Legea 263 din 2010
;;;;
(2) Pentru perioadele in care persoana a fost somer, la determinarea punctajului lunar se iau in considerare drepturile banesti lunare acordate care au constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale.
(3) Se excepteaza de la prevederile alin. (2) persoanele care beneficiaza de plati compensatorii, pentru care s-a achitat contributia din bugetul asigurarilor pentru somaj. In acest caz, la determinarea punctajului lunar se utilizeaza suma obtinuta in urma aplicarii asupra drepturilor primite a raportului dintre cota de contributie individuala de asigurari sociale si cota de contributie de asigurari sociale aprobata pentru locurile de munca in conditii normale.
;;;;;
Nu este nevoie de adeverinta, sumele le-ati primit dupa data intrarii in vigoare a Legii 19 sin 2000 si perioada de stagiu si de venit se regasesc in declaratiile individuale depuse de AJOMF in oerioada respectiva.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024