ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Care este codul caen potrivit pentru activitatea "intermedierea cv-urilor"?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am īnființat de curānd o agenție de selecția și plasarea forței de munca cu codul caen 7810. Contractele de colaborare īncheiate sunt cu alte agenții de recrutare din Europa. Agenția mea nu percepe comisioane de la aplicanți, comisioanele sunt īncasate doar de la agențiile partenere. Astăzi am avut primul control de la ITM și mi-au spus ca sunt pe lāngă lege, īn sensul ca ar trebui sa semnez contracte de mediere cu aplicanții. Nu pot face acest lucru deoarece partenerii mei sunt la rāndul lor agenții și nu angajatori. Nu pot face un contract de mediere către o alta agenție care la rāndul ei sa facă alt contract de mediere. Eu efectiv intermediez CV-uri și sunt plătit pentru fiecare om angajat, practic fac aceeași munca ca și marile site-uri de profil din Romania (eJobs, best job, etc), doar ca eu fac publicitate și caut CV-urile manual, contactez aplicanții, ii īntreb dacă sunt de acord cu oferta și dacă da trimit CV-ul către agenție și ei fac restul demersurilor pentru angajare. Īntrebarea mea este: care este codul CAEN corect pentru activitatea mea?
Va mulțumesc anticipat pentru ajutor.

Adrian Mija
 User  Adrian Mija
a intrebat la 23 Iun. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 24 Iun. 2014
Codurile CAEN corecte, adecvate activitatii desfasurate, le aflati cel mai bine de la ORC. Pentru plasasrea fortei de munca folositi CAENul mentionat. Problema ridicata in descrierea dvs insa nu are legatura cu codul CAEN folosit, ci cu lipsa unei forme de colaborari pentru activiatea de mediere pe care o desfasurati. Poate cei de la ITM nu au inteles exact ceea ce faceti.

Alte intrebari despre Recrutare si selectie

TOP RASPUNSURI 2024