ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contestatie la selectia dosarelor de concurs


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara,
Mi-am depus dosarul pentru a participa la concursul de ocupare post vacant de secretar sef I A la o scoala generala . La 2 zile dupa īncheierea termenului de dpunere dosar a avut loc selectia dosarelor , dupa alte 2 zile va avea loc proba scrisa . Din surse neoficiale am auzit ca s-ar fi anulat sustinerea concursului deoarece una din persoanele care candidau a avut dosarul incomplet neputānd face dovada vechimii in specialitate. Tot o informatie neoficiala, s-a incheiat un proces verbal de constatare a neregulilor cu privire la organizarea concursului dar obiectiile sunt legate de atributiile comisiei , de dovada pubicari in MO a concursuli si nu apar obiectiunile cu privirela componenta dosarelor. In acest interval de timp la sediul unitatii nu s-a afisat nimic cu privire la anularea concursului , am de gand ca in ziua concursului sa ma prezint pentru proba scrisa.Tematica de concurs afsata era cu totul diferita de bibliografie.
Īntrebarea mea este ce fel de contestatie ar trebui sa fac , cu privire la modul de organizare , de neanuntare a anularii concursului ? si daca pot da in judecata unitatea scolara in contegios administrativ ?
Multumesc foarte mult si as vrea raspunsul cat mai repede deoarece marti 16,02,2016 e concursul si trebuie sa fiu pregatita .


Lenuta D.
 User  Lenuta D.
a intrebat la 12 Feb. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 15 Feb. 2016
Toate informatiile pe care le aveti pana in acest moment nu sunt "oficiale", deci nu aveti ce contesta. Va prezentati in ziua cocursului si o sa vedeti ce se intampla.

Alte intrebari despre Recrutare si selectie

TOP RASPUNSURI 2024