ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Vechime de specialitate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara.
Doresc sa particip la un concurs pt ocuparea unui post de tehnician chimist, in cadrul unei universitati tehnice, de pe o pozitie supracalificata.
Postul respectiv cere 9 ani vechime in specialitate. Eu am absolvit chiar facultatea care scoate la concurs acest post, am lucrat in productie ca laboranta 1 an, inaintea studiilor superioare si ca inginer, dupa absolvire, 6 ani.
Apoi am lucrat ca inginer proiectant exact in specialitatea respectiva la un institut de prestigiu si apoi la o firma mai mica dar in acelasi domeniu. Dar cei de la serv. personal, m-au atentionat, la depunerea dosarului ca nu intrunesc conditiile de vechime in specialitate, intrucat activitatea in proiectare nu se ia in consideratie.Eu am incercat sa le explic ca activitatea de proiectare este de calcul si conceptie, superioara celei de productie si ca nu au motive sa respinga dosarul. De asemenea am insistat sa fie vazut de intreaga comisie, care include si specialisti. Mi s-a raspuns ca juristul apreciaza/respinge analizand criteriile si numai ce admite dansul trece mai departe la comisie. Au dreptate?

Adaugata in: Recrutare si selectie
Doina Davidescu
 User  Doina Davidescu
a intrebat la 02 Dec. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 03 Dec. 2012
Aprecierea mea este ca au pentru ca depinde foarte mult de ceea ce scrie in contractul de munca, pe ce functie ati fost incadrata. Daca ati fost incadrata pe o alta functie dar in care intra si aceste atributii, ea nefiind neaparat in domeniu, atunci ei au dreptate. Daca doriti o alta opinie juridica, din partea unui jurist, va recomand sa incercati si aici www.clubjuridic.ro.

Alte intrebari despre Recrutare si selectie

TOP RASPUNSURI 2024