ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Acord pentru prelucrarea datelor de catre angajator


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,


Ni s-a cerut sa ne dam acordul expres si neechivoc pentru ca datele personale si alte informatii legate de: starea de sanatate, aptitudini, personalitate, sa intre in baza de date a angajatorului nostru si pentru ca angajatorul sa prelucreze aceste date personale si informatiile indicate mai sus, si sa transmita aceste date persoanelor juridice romane ori straine, ori de cate ori este necesar, in scopul initierii, derularii sau finalizarii unei relatii contractuale sau de alta natura, in legatura cu angajatul. Se mentioneaza de asemenea, ca aceste date pot fi transmise catre Franta compania este una frantuzeasca, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

As vrea sa stiu daca semnarea acestui acord este necesara pentru completarea Revisal, si daca nu, care este parerea dumneavoastra in ceea ce priveste scopul pentru care se cere acest acord.

De asemenea, as vrea sa stiu daca prin semnarea acestui acord, angajatorul are dreptul sa vanda aceste date personale si aceste informatii catre alte firme, sau daca poate obtine alte beneficii de pe urma transmiterii acestor date.

Va multumesc frumos,
Iuliana Francisco

Adaugata in: Resurse umane
Iuliana Francisco
 User  Iuliana Francisco
a intrebat la 06 Ian. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024