ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Adeverinta constituire vechime


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, am avut o persoana angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata din 01.02.2000 pana in 30.10.2014. Din 1 noiembrie s-a angajat in alt loc, mentionez ca l-a plecarse i am dat nota de lichidare, raportul din Revisal, decizie de incetare, dar cei de la nou loc de munca mi-au cerut o adeverinta de constituire a vechimii din momentul in care s-au predat cartile de munca titularilor. Este o adeverinta tip? Ce trebuie sa contina acea adeverinta? Va multumesc !



Olar Adriana
 User  Olar Adriana
a intrebat la 17 Nov. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 18 Nov. 2014
De la 01.01.2011 nu se mai intocmesc carnete de munca, angajatorii fiind obligati sa elibereze angajatilor la cererea acestora un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate, asa cum rezulta din registrul general de evidenta si din dosarul personal, in termen de cel mult 15 zile de la data solicitarii. In adeverinta pentru angajatii din sistemul privat, se trec mutatiile intervenite (cam la fel cum se treceau in cartea de munca) pe durata executarii contractului individual de munca, respectiv: incheierea CIM, modificarea CIM, suspendarea CIM, incetarea contractului individual de munca.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024