ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Aplicarea corect a Legii Milog


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Ce acte trebuie sa fac pentru soferii care fac cabotaj in Germania din care sa reiasa ca sunt platiti cu 8.5 euro/ora si cum inregistrez in Revisal aceste sume ?
Se poate spune ca e vorba de o modificare de salar ca sa pot intocmi acte aditionale sau o decizie colectiva de aplicare a salariului minim pe Germania?
Va multumesc!

Adaugata in: Resurse umane
Carmen Boghita
 User  Carmen Boghita
a intrebat la 09 Iul. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 11 Iul. 2015
De la 1 ianuarie Guvernul German a aplicat o lege care stabileste un salariu minim brut de 8,5 euro pe ora si in cazul muncitorilor din Europa de est , insa acest aspect a fost reclamat la Comisia Europeana de mai multe tari, printre care Polonia, Romania si Ungaria.
In ceea ce priveste legea prin care se stabileste salariul minim brut de 8.5 euro/ora,Consiliul European a solicitat autoritatilor germane clarificari in legatura cu obiectivele, temeiul juridic si mecanismele de punere in aplicare a acestor dispozitii nationale in transportul international, din acest motiv in data de 30.01.2015 Guvernul german a decis sa suspende temporar aplicarea noului sau salariu minim.
Si da, daca se modifica salariul acest lucru se poate face fie act aditional la contrctul individual de munca, fie prin decizie colectiva.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024