ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cercetare disciplinara


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua,
asi dorii sa va intreb ,daca am convocat un salariat pentru cercetare disciplinara pentru ziua de azi,31.05.2013 ,si am si dovada luarii la cunostiinta semnata de angajat,dar aseara ,30.05.2013 ne-a trimis un mail ca nu se poate prezenta in fata comisiei,ne-a trimis si un certificat de concediu medical scanat cod 06 diagnostic boala 653 acordata :30.05.2013 valabil pana la 31.05.2013 ;ce este de facut?
I-am suspendat contractul de munca din data de 27.05 pana la 31.05 cf. art 52 alin 1 lit (a)" pe durata cercetarii diciplinare" , prin lege , noi ca si angajator ,suntem obligati sa o mai convocam inca o data ,luand in calcul iara 5 zile pana la intoarcerea confirmarii de primire in cazul in care il punem cu recomandata pe posta, suspendarea cim pe perioada cercetarii trebuie sa-l prelungesc???pot opera in revisal asa ceva?

putem sa desfacem cim-ul fara sa mai convocam angajata inca o data ,din moment ce a luat la cunostiinta si a si semnat invitatia la comisie.
va rog din suflet sa ma indrumati ca sa stiu ce am de facut,nu am mai intalnit asemenea caz
va multumesc,cu stima,krisztina

Krisztina Bene
 User  Krisztina Bene
a intrebat la 31 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Iun. 2013
Trebuie sa stabiliti o noua data de cercetare si sa convocati din nou salariatul. Abia dupa ce aveti dovada comunicarii ei (recomandata semanta de salariat in cazul de fata), daca nu se prezinta la data mentionata puteti dispune direct desfacerea CIM pe motive disciplinare, fara parcurgerea cercetarii disciplinare.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024