ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

CIM cu timp partial


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

In cazul in care un contabil va fi angajat la mai multe societati cu timp partial de 2 ore la fiecare, acesta este un CIM de tip permanent sau colaborare (am optiunea asta in programul SAGA).

Exista vreun avantaj/dezavantaj intre programul normal de 8 ore la un angajator si programul partial la mai multi angajatori(din punctul de vedere al angajatului)?
Multumesc!

Adaugata in: Resurse umane
Veve Mihaela
 User  Veve Mihaela
a intrebat la 28 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 28 Mar. 2013
Contributiile sunt in aceleasi procent indiferent de numarul de ore prevazute in contact. Existanad insa mai multe CIM a incheiate cu angajatori diferiti, salariatul are obligatia de a alege functia de baza si de a o declara catre toti ceilalti angajatori. Anumite avantaje precum deducera personala sau tichetele de masa se pot acorda numai acolo unde exista functia de baza. De asemenea daca ultima incetare a CIM va fi din motive neimputabile salariatului, el va putea beneficia de somaj daca lucreaza minim 24 de luni cu program de cel putin 4 ore / zi, norma ce poate fi stabilita prin cumularea normelor din toate contractele incheiate. Daca in final rezulta o norma de 8 ore / zi timp de 12 luni, acesta este conditia stagiului minim de cotizare pentru somaj, dar ea se calculeaza in raport cu norma intreaga de lucru.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024