ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum pot gasi arhiva unei societati care nu mai exista ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua ,as avea o intrebare :Cum as putea gasi arhiva unei Societati Comerciale la care am lucrat si care a disparut de pe piata munci ,a fost lichidata societatea si nu mai exista ,va intreb deoarece am lucrat la aceasta societate 4 ani si 6 luni in grupa II de munca in procent de 100% ,pe cartea de munca scrie ca am lucrat asa cum am spus mai sus dar cei de la casa de pensii nu vor sa ia in calcul aceasta perioada ca stagiu de cotizare in grupa a II de munca daca nu aduc ADEVERINTA DE LA ACEASTA SOCIETATE CARE SA CONFIRME DATELE DIN CARTEA DE MUNCA .Unde as putea sa caut sa dau de arhiva SOCIETATI RESPECTIVE ?Va multumesc.

Ovidiu Bucur
 User  Ovidiu Bucur
a intrebat la 25 Sep. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 25 Sep. 2015
La Arhivele Nationale ale Romaniei, cu sediul pe bd. Regina Elisabeta, nr. 49, sector 5, care detin informatii valabile pentru toata tara. Bucurestenii sau cei care au lucrat in Capitala pot solicita informatii la Arhivele Municipiului Bucuresti (Directia Municipiului Bucuresti): Calea Vacaresti, nr. 470, sector 4. Numarul de telefon al biroului Relatii cu Publicul: 021.332.07.71, sau la Oficiul registrului comertului din judetul sau sectorul unde era firma unde adresati o cerere pentru a va preciza unde se afla arhiva.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024