ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

data incetare suspendare contract


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Daca in revisal data sfarsit suspendare este : 31.01.2014 , iar data incetare suspendare: 12.02.2014, care este suspendarea propriu-zisa?

Adaugata in: Resurse umane
Sorina Caragiani
 User  Sorina Caragiani
a intrebat la 12 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Sorina Caragiani la 12 Feb. 2014
Este. Pentru ca aveti aceasta diferenta mare intre data de sfarsit si cea de incetare. Trebuie operata modificarea datei de sfarsit mai intai, apoi data incetarii. Daca suspendarea a avut loc pana pe data de 12.02 inclusiv atunci data incetarii ei ar fi trebuit sa fie 13.02., ziua in care salariatul isi reia activiatea.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 12 Feb. 2014
Nu e poate sa fie o distanta atat de mare intre data de sfarsit a suspendarii si cea de incetare. Suspendarea inceteaza in ziua imediat urmatoare, dat fiind faptul ca acest tip de perioade se acorda calendaristic. Ceea ce inseamna ca suspendarea dvs. trebuia sa inceteze in data de 01.02.2014 si nu cu 11 zile mai tarziu. Nu este corecta acea data de incetare din pacate. Numai daca a intervenit o prelungire, printr-o cerere a salariatului aprobata, pentru prelungirea perioadei pana la data de 11.02.2014 inclusiv, atunci incetarea este corecta. Altfel...

Pentru varianta in care ramane o eroare de operare a unei date gresite, ar trebui contactat ITM prin adresa scrisa si sesizata problema aparuta, si solicitata o modalitate de rezolvare a situatiei in Revisal. Foarte probabil sa fie necesara introducera suspendarii din nou sau sa intervina cei de la serviciul tehnic pentru o corectura tehnica.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024