ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incetare CIM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


In cazul schimbarii locului de munca a unui salariat de la Sediul institutiei la o subunitate a acesteia in acelasi oras - se face incetare CIM la sediul unitatii si introducere angajat nou la subunitate? Atat la sediu cat si la subunitatea exista cod de utilizator si parola proprie, de la ITM pentru utilizarea Revisal.
Multumesc

Adaugata in: Resurse umane
Anna Tatar
 User  Anna Tatar
a intrebat la 23 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 26 Aug. 2013
Daca i se modifica doar locul muncii, subunitatea apartinand aceleiasi institutii, se intocmeste act aditional la contractul de munca deja existent al salariatului. Daca vorbim de o delegare, se face prin Ordin o astfel de modificare, nefiind efectuate operari in Revisal ca urmare a dispunerii ei.

Daca insa sunt firme diferite din acelasi grup atunci se procedeaza cum ati spus: se inceteaza CIM actual si i se incheie CIM nou la angajatorul unde urmaza sa se mute salariatul.

Insa cat timp mutarea este una permanenta si nu vorbim de cesiune, este important ca angajatul sa fie de acord cu aceasta, nefiind posibila dispunerea unilaterala a unei astfel de modificari, decat pe o perioada limitata de timp si ca urmare a detasarii, delegarii sau pentru protectia salariatului.


Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024