ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Inregistrare ReviSal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Am urmatoarea problema: la societatea unde lucrez, evidenta salariatilor a fost tinuta intr-un program de contabilitate, serviciul de contabilitate si resurse umane fiind externalizat. In urma unui control de la ITM s-au constatat contracte dublate. Pentru faptul ca nu s-a lucrat in REVISAL niciodata de la aparitia acestuia, nu s-a putut remedia situatia.

Intre timp s-a instalat programul REVISAL si s-au introdus toti salariatii, asta pentru ca softul contabil nu a putut genera o baza de date pe care sa o instalam in REVISAL.

Societatea a facut o cerere catre ITM serviciul informatic pentru ca acestia sa remedieze erorile. Raspunsul venit de la ITM consta in explicatii date privind cauza posibila care a generat aceasta situatie si modalitatea de remediere, adica sa intram pe fiecare contract dublat si sa il incheiem si sa atasam o explicatie.

Avand in vedere ca am instalat programul si l-am populat cu date ca sa zic asa de la zero, nu am posibilitatea sa fac aceste corectii.
Intrebarea este: Cum se poate rezolva situatia asta? Am sperat ca se va rezolva de catre serviciul informatic al ITM dar nu a fost asa.

Adaugata in: Resurse umane Revisal
Brindusa Eu
 User  Brindusa Eu
a intrebat la 18 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

4 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Brindusa Eu
 User Brindusa Eu
a raspuns userului Ioana Popa la 19 Apr. 2013
multumesc
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Brindusa Eu la 18 Apr. 2013
V-as recomanda atunci sa mergeti la ghiseul ITM si sa le spuneti ce problema vi s-a comunicat. Daca ati trimis la ei contractele printr-un progam, apoi ati trimis prin Revisal, posibil de asta sa apara la ei dubluri. Dar intr-adevar problema ar trebui rezolvata de la ei din sistem.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Brindusa Eu
 User Brindusa Eu
a raspuns userului Ioana Popa la 18 Apr. 2013
Cred ca nu am fost suficient de explicita. Revisalul a fost instalat dupa controlul de la ITM. Am introdus pentru prima data in acest program toti salariatii in ordinea angajarii, cu datele gasite in dosarele de personal, ma rog, asa cum se face. In acest caz eu nu am cum sa am contracte dublate.
Ca sa vad problemele pe care le ridica ei ar fi trebuit sa am baza lor date, data pe un suport informatic pe care sa o instalez in Revisal. Ei au spus ca ei nu mai dau baza de date asa cum se facea cu vreme in urma. In situatia asta eu nu am cum sa stiu ce au ei dublat si nici cum sa rezolv problema atat timp cat mie nu-mi apare nimic dublat.
In situatia data chiar nu stiu cum sa rezolv problema.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Apr. 2013
Este corect raspunsul lor. Contractele nu pot fi sterse din program, aceasta masura a fost luata pentru evitarea abuzurilor in privinta contractelor de munca si declararea lor. Procedati cum v-au spus cei de la ITM, este solutia corecta. Luati fiecare dublura in parte si operati o incetare, precizand motivul in rubrica destinata.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024