ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Persoane in intretinere


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Daca sunt administrator la o societate, fara sa figurez ca salariat al societatii respective, eu lucrand cu contract de munca la alta firma- X, pot sa o pun pe fetita mea in intretinere la serviciu?

Adaugata in: Resurse umane
Apatean Claudia
 User  Apatean Claudia
a intrebat la 13 Nov. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Ioana Popa la 13 Nov. 2012
In cazul in care fata are peste 18 ani va fi nevoie de o declaratie pe propria raspundere ca nu realizeaza venituri si va trebui sa obtina o adeverinta de la ANAF in acest sens.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [2] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 13 Nov. 2012
Sigur ca puteti. Daca este minora cu atat mai mult. Inmanati angajatorului cu care aveti intocmit contract de munca o declaratie pe propria raspundere insotita de certificatul de nastere al copilului, din care sa reiasa ca aceasta se afla in intretinerea dvs. Regasiti mai jos un model:


DECLARATIA SALARIATULUI



Subsemnatul/a???????????????????????.salariat/a la?????????????.., avand in vedere prevederile art. 56 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, ?n vederea stabilirii deducerilor personale pentru persoanele aflate ?n ?ntreţinerea mea, prin prezenta declar pe propria mea răspundere că datele menţionate mai jos sunt reale şi corespund situaţiei actuale, cunosc?nd că falsul ?n declaraţii se pedepseşte conform legii penale.
Pentru orice schimbare intervenita mă oblig să anunţ angajatorul ?n termenul legal de 15 zile calendaristice de la data care s-a produs modificarea ?n situaţia comunicată şi sa prezint acte justificative.



Datele personale ale salariatului:


Nume si prenume??????????????????????????
CNP??????????????????? BI/CI seria ??????????, nr?????????.

Domiciliul: localitatea?????????., str?????????????.., nr??????.., bl??, sc???., apt???, judeţ??????????..


I. Date pentru copiii (minori) aflaţi ?n ?ntreţinerea subsemnatului/subsemnatei :

( se vor anexa certificatele de nastere ale copiilor, adeverinţa de la angajatorul celuilalt soţ sau declaraţia pe propria răspundere a acestuia că nu beneficiază de deducere personală pentru acel copil).

Numele ÅŸi prenumele copilului CNP:


Numele si prenumele??????????,CNP??????????????.
Numele si prenumele??????????,CNP??????????????.
Numele si prenumele??????????,CNP??????????????.

II. Date pentru persoanele aflate ?n ?ntreţinere (soţul/soţia, copiii peste 18 ani, rudele pana la gradul al doilea inclusiv: parinti, bunici, nepoti, frati/surori):

(se vor anexa documentele doveditoare privind gradul de rudenie, adeverinta de venit a persoanei intretinute sau declaratia pe propia raspundere).

1. Numele si prenumele????????????????, CNP???????????.., gradul de rudenie??????????.,domiciliu in localitatea?????????., str?????????????.., nr??????.., bl??, sc???., apt???, judeţ??????????..

2. Numele si prenumele??????????????????.., CNP??????????????, gradul de rudenie???????,domiciliu in localitatea?????????., str?????????????.., nr??????.., bl??, sc???., apt???, judeţ??????????..
3. Numele si prenumele?????????????????., CNP???????????., gradul de rudenie???????????,domiciliu in localitatea?????????., str?????????????.., nr??????.., bl??, sc???., apt???, judeţ??????????..



Data: Semnatura:

???????????.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024