ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

resurse umane-revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt un salariat la un birou notarial. Am urmat un curs IRU acreditat, am cunostinte in domeniul salarizarii-resurse umane. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a ma ocupa eu de partea de angajare, intocmire state, revisal, etc? Pot fi in continuare angajat la acel birou cu contract de munca , trebuie sa merg la ITM sa ma inregistrez ca ma ocup eu ...???
Nu stiu cum sa incep?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.


Adaugata in: Resurse umane
Mihaela Marcu
 User  Mihaela Marcu
a intrebat la 24 Apr. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Mihaela Marcu
 User Mihaela Marcu
a raspuns userului Ioana Popa la 26 Apr. 2012
Multumesc pentru raspuns.Eu am inteles si stiu ca trebuie sa imi schimbe incadrarea, dar nedumerirea mea era ce pasi trebuie sa urmez?Trebuia sa ajung la ITM sa imi iau parola pentru a transmite revisalul?
Sau ce altceva trebuie sa mai fac?
Multumesc.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Apr. 2012
Daca sunteti salariata a acestei companii dar fara a fi incadrata ca inspector RU, pentru operarea in Revisal angajatorul va poate numi printr-o decizie pentru operarea in si transmiterea Revisal catre ITM. Pentru a desfasura activitatilor specifice postului de inspector resurse umane, ar fi de preferat ca angajatorul sa incheie cu dumneavoastra un contract de munca pentru acest post - daca nu sunteti deja incadrata cu astfel de atributii - cu fisa de post aferenta lui, in care sa fie trecute atributiile specifice postului. Se poate face si modificarea incadrarii din contract, prin act aditional, a felului muncii mai exact.

Exista si posibilitatea sa va introduca in fisa de post atributii specifice postului de inspector resurse umane, insa e de preferat ca o fisa de post sa nu contina atributiile a doua posturi diferite prin prisma nomenclatorului COR. In practica se mai face acest lucru daca ambele parti sunt de acord, includerea in fisa de post a unor noi atributii aferente certificarii in speta de fata.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024