ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

REVISAL


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


BUNA ZIUA!
In urma cu 2 luni m-am angajat ca secretar intr-o scoala general, de curand am aflat de existenta acestui registru de evidenta al salariatilor REVISAL...in anul 2007 doamna contabil s-a ocupat cat de cat de el, insa l-a pierdut, iar eu am fost nevoita sa o iau de la zero, respectiv cu versiunea 1.0.0. am intordus angajatii existenti la data aceea2007..pt ca asa mi s-a parut normal, urmand ca pe parcurs odata cu updatarea programului sa fac si modificarile ce au avut loc odata cu trecerea anilor pana in prezent.
teoretic as avea o multime de intrebari, insa problema mea maxima este : CE TREC EU LA FIECARE ANGAJAT LA "CONTRACT" DACA EI NU AU AVUT CONTRACTE...CI DOAR CARTI DE MUNCA!??!?!...v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.....
eu am incercat sa fac o simulare ca sa o numesc asa...am trecut spre exemplu la nr contract nou : SERIA CARTII DE MUNCA...si ar mai fi ceva: data inceperii activitatii: de cand s-a angajat persoana X...trec data de cand s-a angajat prima data?!?!adik asta insemnand sa transcriu cartile de munca in acest registru...sau doar din 2007 de cand a fost el introdus?

Liliana Tudor
 User  Liliana Tudor
a intrebat la 02 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Liliana Tudor la 02 Nov. 2011
Cu multa placere, multumim si noi pentru apreciere!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Liliana Tudor
 User Liliana Tudor
a raspuns userului Ioana Popa la 02 Nov. 2011
multumesc mult!!! mi-ati fost de un real ajutor!
si felicitari pt acest Site! este extraordinar!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 02 Nov. 2011
Consemnarile in cartea de munca s-au facut pe baza unui Contract de Munca, inregistrat la ITM, tot inspectoratul ocupandu-se si de scrierea in cartea de munca. Scoala ar trebui sa aiba in arhiva dosarele de persoanl ale angajatilor sai, impreuna cu toate actele si documentele intocmite pe perioada existentei raportului de munca. In caz contrar, incercati sa luati legatura cu ITM pentru a reintra in posesia versiunilor vechi REVISAL.

Referitor la data la care s-a angajat salariatul, daca raportul sau de munca este in derulare in acest moment, atunci treceti data la care s-a angajat initial.

Hotararea de guvern 500/2011 referitoare la utilizarea noii versiuni REVISAL 5.0.6 prevede ca in aceasta noua versiune se introduc toate CIM in vigoare la data de 01.08.2011.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024