ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am un CIM pe durata determinata care expira la 30 august. Se doreste incadrarea pe durata nedeterminata incepand cu 31 august. Persoana care transmite revisal intra in concediu in perioada 26-30 august. Intrebarea este: Putemt trimite actul aditional inainte de 26 august sau pe 2 septembrie (31 aug si 1 sept cad in weekend)? Cum este corect?
Multumesc!

Adaugata in: Resurse umane
Brindusa Eu
 User  Brindusa Eu
a intrebat la 15 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Brindusa Eu la 15 Aug. 2013
Actul aditional poate fi transmis si dupa data de 30 august, este foarte bine. El se intocmeste fie inainte de data de 30 august fie cel tarziu pe 30 august, pana sa plece in concediu persoana care se ocupa de operarea in Revisal. Termenul de operarea a actului aditional este de 19 zile lucratoare de la data intocmirii lui. Deci si inainte de data de 26 august, dar si dupa data de 2 septemebrie se poate opera modificarea in Revisal. Data de 30 august ar fi ultima zi in care poate fi intocmit actul.

In cazuri expirarii CIM, prelungirea se poate face doar pentru o perioada determinata de timp si daca este vorba de un proiect sau lucrare a carei data de finalizare o stiti deja cand incheiati actul. Nu este cazul aici, dar pe viitor poate va ajuta.

Art. 82 - Codul muncii republicat.
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Brindusa Eu
 User Brindusa Eu
a raspuns userului Florin Cioca la 15 Aug. 2013
Multumesc
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Florin Cioca
 User Florin Cioca
a raspuns la intrebare la 15 Aug. 2013
Corect este sa il intocmiti inainte de 30. 08.2013. Din data de 31.08.2013, CIM a incetat, nu mai exista, deci nu mai aveti ce prelungi, find necesara incheierea unui nou CIM.
In ce priveste inreg si transmiterea in revisal, pentru aceasta aveti la dispozitie 19 zile lucratoare de la data incheierii actului aditional.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024