ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

revisal inregistari


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
as dori sa aflu cand inregistrez in Revisal reluarea activitatii (sau incetarea suspendarii) in urmatorul caz : perioada suspendare 01.04.2013-30.04.2013 . Cu 01.05.2013 reia activitatea. Ziua de 1 mai este zi de sarbatoare legala; 2 si 3 mai (fiind unitae bugetara) nu se lucreaza; prima zi lucratoare este 7 mai. Cu ce data emit decizia si cand inregistrez in Revisal?
Si un alt caz ( mai delicat, din pacate), dar va rog sa ma ajutati :
Daca inregistrez eronat o suspendare de CIM pentru perioada 01.04.2013-15.04.2013; corect era reluare activitate cu 01.04.2013 ( anterior fusese tot o suspendare) cum revin ? Dar daca (si mai grav) notifica demisia in aceasta perioada si ar trebui incetat CIM, cum procedez?
Va multumesc anticipat si-mi cer scuze pentru ca am adresat atatea intrebari in cadrul unui singur mesaj.

Adaugata in: Resurse umane Revisal
Elena Pop
 User  Elena Pop
a intrebat la 29 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 30 Apr. 2013
Puteti opera incetarea in data de 30 aprilie, ca sa fiti in regula cu termenele de operare si sa nu va faceti probleme pentru depasirea lui. Incetarea suspendarii are lor in data de 01.05, chiar daca este sarbatoare legala. Sarbatorile nu constitutie cauza de suspendare a contractului de munca.

Referitor la a doua problema, daca nu ati operat in Revisal si incetarea atunci puteti reveni prin corectie asupra perioadei, aveti aceasta optiune in program, la rubrica Contracte - Suspendare. Va recomand sa transmiteti si o adresa scrisa catre ITM in care sa le precizati eroarea aparuta, ca sa nu aveti probleme cu o eventuala dubla inregistrare a bazei de date.

Daca insa ati operat deja si incetarea, atunci nu prea mai aveti ce sa faceti. In momentul in care operati incetarea unei perioade de suspendare Revisal va anunta printr-un mesaj cu rosu ca nu mai puteti reveni asupra datelor dupa aceasta operatiune. Caz in care va sugerez sa luati legatura cu cei de la ITM sa vedeti cum puteti corecta problema si daca poate fi anulata cumva perioada sau inregistrat in evidenta lor ca a fost o operare eronata si sa reintroduceti suspendarea.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024