ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

spor vechime


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara. As dori sa stiu daca sporul de vechime se acorda la cumul de functii. Persoana respectiva este titulara la o scoala unde are o norma intreaga si primeste desigur sporul de vechime aferent dar lucreaza si la alta institutie cu 1/2 de norma beneficiind si aici de sporul de vechime.
Va multumesc.

Adaugata in: Resurse umane Email
Mariana Melinte
 User  Mariana Melinte
a intrebat la 05 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului georgeta ganea la 20 Iul. 2012
Numai daca acele contracte sunt incheiate pe perioada determinata, altfel nu. Daca insa insitutiile sunt diferite, cu profile si in domenii diferite, slariatul neavand aceeasi functie, de cadru didactic, se acorda toate drepturile valabile la nivelul unitatii si in lege.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 06 Iul. 2012
Revin asupra raspunsului dat anterior. Din continutul de mai jos rezulta ca sporul de vechime se acorda pentru fiecare contract incheiat prin cumul.
Ordin 1350 din 2007
Art. 11. -
(1) Activitatile efectuate prin cumul in baza unor contracte individuale de munca de personalul didactic si de personalul didactic asociat, inclusiv cadrele didactice pensionate pentru limita de varsta, care functioneaza pe posturi didactice de predare, sunt salarizate pentru aceasta activitate in functie de conditiile pe care le indeplinesc pentru incadrarea in una dintre situatiile prezentate la art. 3 lit. A si cu sporurile si indemnizatiile prevazute de art. 49 alin. (2) si (3), art. 50 alin. (3), (7) si (10), in conformitate cu prevederile art. 51 alin. (8) din Legea nr. 128/1997, cu modificarile si completarile ulterioare
(2) Persoanele care efectueaza activitati prin cumul, in baza unor contracte individuale de munca pe perioada determinata, beneficiaza si de sporul de vechime in munca, in conformitate cu prevederile art. 35 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 06 Iul. 2012
Daca un angajat are doua sau mai multe norme in aceeasi unitate sau in unitati diferite ,acesta beneficiaza de spor de vechime numai o singura data la unitatea unde are functia de baza.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024