ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cand nu iti primesti salariu de la firma unde ai lucrat, cum poti proceda ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua

Ma numesc Bengila Mirela, com. CAlinesti,sat.Valeni-Podgoria,nr.7b, posesor al CI. AS nr. 779212 CNP. 2690112034982 eliberat la 31-08-2011 de pol Topoloveni Arges , tel. 0761098754, fost salariat la GSBet pariuri sportive srl, CUI. 30150131 cu sediul in Bucuresti ,str. Sg. Nitu Vasile,nr.61,sector 4, in baza contractului individual de munca cu timp de lucru 8 ore/zi, incheiat pe durata nedeterminata si inregistrat in revisal sub nr.325/24.09.2014, in functia de lucrator comercial , pana la data de 01-12-2014,vreau sa declar urmatarele.
Firma nu binevoieste sa-mi plateasca derepturile salariale care mi se cuvin.Mai exact trebuie sa mi se achite diferenta din luna octombrie respectiv 400 de lei si 800 de lei pe luna noembrie, la aceste sume urmand sa se calculeze si orele suplimentare si sporul de wikend. Programul de lucru fiind urmatorul 12 ore pe zi si doua zile liber acumuland 180 de ore/luna.Am rugamintea sa se analizeze si sa se solutioneze aceasta problema, iar daca acest email nu ajuge la sectiunea care se ocupa cu situatia mea,sa il directionati dumneavoastra catre persoanele autorizate sa rezolve situatia.Va multumesc.

Mirela Bengila
 User  Mirela Bengila
a intrebat la 26 Ian. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 27 Ian. 2015
In primul rand faceti sesizare catre ITM Bucuresti . Sesizarea poate fi facuta direct sau in scris si este o operatiune scutia de taxa. Aceasta sesizare trebuie să contia numele complet al reclamantului, codul numeric personal, adresa completa, datele de identificare ale angajatorului insotite de adresa locurilor in care acesta isi desfasoara activitatea. Referirile din sesizare trebuie să contina ziua, luna si anul, iar informatiile trebuie sa fie cat mai concise si solicitarile sa fie clar precizate.
In al doilea rand aveti la dispozitie si instanta de judecata. Puteti depune o cerere de chemare in judecata la instanta competenta (Tribunalul de domiciliu). Aveti la dispozitie trei ani de zile de a apela la instanta pentru recuperarea drepturilor salariale restante.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024