ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Detasare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Ma confrunt cu o problema legata de detasare!Un salariat a fost detasat la o alta firma pana la data de 17 ianuarie, firma pana in momentul de fata nu a trimis o cerere de prelungire a detasari intrucat Directorul General este plecat mereu in delegati in strainantate. Problema este urmatoarea daca pana acum nu am primit o cerere a prelungiri detasari si nici angajatul nu s-a prezentat la munca, el figureaza in concediul de odihna la firma respecticva, eu cum ar trebui sa il pontez?

Vasi G.
 User  Vasi G.
a intrebat la 25 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Ian. 2013
Din punctul meu de vedere, daca nu a fost prelungita detasarea el ar trebui sa revina la dvs in unitatem incetand perioada de suspendare initiala. Detasarea nu se poat reopera utlerioar dispuneii ei, ci anterior. Astfel ca si daca angajatorul ar prelungi acum detasarea, nu puteti sa o operati retroactiv si nici sa fie dispusa retroactiv. El nu mai are niciun fel de obligatie fata de societatea unde este detasat si nici invers. Luati legatura cu el si mentionati-i situatia. Ca sa il puteti ponta in conceidu ar trebui sa aveti o cerere a lui in acest sens.

Alte intrebari despre Sanatate si Securitate in Munca

TOP RASPUNSURI 2024