ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

interpretare Ordin 447 din 2003


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
Cum se interpreteaza art. 15 din Ordinul nr. 447/2003 penru aprobarea instructiunilor privind examinaea medicala si psihologica a personalului din transporturi cu responsabilitati in siguranta circulatiei, care prevede urmatoarele :
,, Examinarea medicala si/sau psihologica la sesizare poate fi solicitata comisiei teritoriale de siguranta circulatiei, in scris, de catre conducatorii persoanelor juridice angajatoare sau de organele de inspectie si control pentru siguranta circulatiei, prevazute de art. 13, in afara controlului periodic, atunci cand se constata ca personalul din transporturi cu responsabilitati in siguranta circulatiei are comportament necorespunzator la locul de munca, a produs accidente de circulatie , prezinta afectiuni care influienteaza capacitatea de munca si/sau a beneficiat de concedii medicale prelungite mai mult de 45 de zile calendaristice."
Este angajatorul obligat sa solicite ambele examene? Medical si psihologic? Sau poate opta sa aleaga ori unul ori altul in functie de informatiile pe care le doreste a le obtine in urma acestor examene?

Mariana Monica Bia
 User  Mariana Monica Bia
a intrebat la 17 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Sanatate si Securitate in Munca

TOP RASPUNSURI 2024