ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Ce pot face sa obtin indemnizatia de crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
In data de 10.03.2014 am incetat activitatea in Sc.Leonardo,firma intrand in insolventa ne-au dat in somaj.Mi-au dat actele de somaj si m-am dus sa depun actele la somaj.In momentul cand am vrut sa depun actele am intampinat probleme si mi s-a cerut anumite acte de la firmele anterioare care mi le-au eliberat foarte greu,actele care mi le-au dat in momentul incetarii activitatii nu au fost complete s-au au fost gresite M-au plimbat pe drum o luna si ceva..Am depus actele in data de 21.05.2014.Am ramas insarcinata si am inteles ca nu pot benefici de Indemnizatia de Crestere Copil deoarece am pauza acea 1 luna si cateva zile.Eu trebuie sa nasc in luna iunie sfarsit inceputul lunii iulie.Medicul mi-a recomanda sa stau la pat deorece ni s-a format un hematom langa fat. Mi s-a dat concediu medical deorece nu sunt apta de munca. Ce pot face ca sa beneficiez de aceasta indemnizatie?Somajul se termina in FEBRUARIE.Am inteles ca beneficiez si de 126 zile de pre si postnatal.Pot plati din mana pentru 3 luni pana nasc s-au pot ramane in concediu medical?
Va multumesc.


Elena Dobrescu
 User  Elena Dobrescu
a intrebat la 10 Ian. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 11 Ian. 2015
Concediu medical suspenda perioada de somaj, ducand astfel la o prelungire a acestuia. Incercati sa obtineti concediu medical pentru boala obisnuita dupa care sa intrati in concediu sarcina si lauzie (126de zile) in asa fel incat sa nu pierdeti calitatea de asigurat pana la nastere.

Alte intrebari despre Somaj

TOP RASPUNSURI 2024