ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Pot primi indemnizatie de crestere copil nu predau la timp licenta?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt studenta in an terminal (an III) si luna aceasta, pe data de 7 trebuia sa predau lucrarea de licenta. Din pacate, nu ma pot incadra sa termin proiectul, iar acum perioada in care se mai poate da licenta este in luna septembrie, sau in cel mai rau caz, in luna martie. Sunt insarcinata si in luna decembrie voi naste. Daca, din nefericire, voi fi nevoita sa dau proiectul tocmai in luna martie, voi mai beneficia de aceasta indemnizatie?
Va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra.

Elena Mihai
 User  Elena Mihai
a intrebat la 03 Iul. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 05 Iul. 2015
Puteti solicita concediu crestere copil daca va aflati in perioada cuprinsa intre incheierea unei forme de invatamant universitar, cursuri de zi, cu sau fara examen de licenta sau de diploma, si inceperea, in acelasi an calendaristic, a unei alte forme de invatamant universitar, cursuri de zi, organizate potrivit legii, frecventate fara intrerupere.
Sau va aflati in perioada de 60 de zile de la finalizarea cursurilor invatamantului obligatoriu sau, dupa caz, de la absolvirea cursurilor de zi ale invatamantului preuniversitar, universitar la nivelul studiilor universitare de licenta sau de master si postuniversitar la nivel de masterat, organizate potrivit legii, cu sau fara examen de absolvire, in vederea angajarii ori, trecerii in somaj, calculate incepand cu data de 1 a lunii urmatoare finalizarii studiilor.

Alte intrebari despre Somaj

TOP RASPUNSURI 2024