ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revenire din CCC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Spuneti-mi va rog ,revenind din CCC angajatorul sustine ca am dreptul la somaj (am nascut dupa 01.01.20110) si beneficiez de OUG 111/2010. Nu intelege acest lucru, dar ca sa nu ma mai contrazic cu ea si sa solutinam odata cazul care tine de la 12.01.2013 o las sa faca ce vrea. Eu sunt obligata de lege sa semnez decizia de incetare a CIM? Sau un eventual preaviz? Sau poate pur si simplu sa mi-l trimita prin posta? Va multumesc.

Adaugata in: Somaj
Silviu Florea
 User  Silviu Florea
a intrebat la 08 Feb. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 08 Feb. 2013
Nu, nu sunteti obligata sa semnati decizia. Ea nu va poate concedia timp de 6 luni de la revenirea in unitate, cf. OUG 111/2010. Ceva nu e ok in rationamentul angajatorului. Daca semnati decizia de concediere puteti merge cu ea in instanta in 45 de zile de la comunicarea ei (prin semnatura). Unde veti avea castig de cauza in mod cert, dar va dura ceva. Daca va trimite prin posta si semnati recomandata se considera ca vi s-a comunicat decizia si intrati in preaviz.

In cazul in care angajatorul intra in reorganizare judiciara, faliment sau dizolvare nu i se aplica aceasta interdictie.

Alte intrebari despre Somaj

TOP RASPUNSURI 2024