ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

verificare stagiu de cotizare pentru pensie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


As dori sa stiu, daca se poate, cum pot sa verific stagiul meu de cotizare in vederea unei posibile cereri de pensionare - dupa parerea mea, fiecare angajat ar trebui sa poata face aceasta verificare oricand (ca drept legitim) si nu cred ca este normal ca Revisal - ul sa existe doar pentru angajatori - eliminarea cartii de munca nu a fost corecta pentru ca era dovada muncii depuse (fara adeverinte)

Mircea Sibianu
 User  Mircea Sibianu
a intrebat la 08 Mai. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Carmen Stan
 User Carmen Stan
a raspuns userului georgeta ganea la 19 Mai. 2017
Va puteti crea un cont online pe portalul Casei Nationale de Pensii: https://www.cnpp.ro. Dupa ce parcurgeti pasii de creare utilizator pe calculator, va trebui sa va duceti si la Casa de Pensii cu o copie dupa buletin si o cerere.
Acest cont va ofera avantajul solicitarii diferitelor rapoarte on-line, printre care si stagiul de cotizare la pensie, fara sa va deplasati la Casa de Pensii, ori de cate ori doriti.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 08 Mai. 2017
Pana la data de 31 03.2001, stagiul de cotizare se calculeaza dupa inscrisurile in carnetul de munca si ulterior acestei date pe baza datelor din declaratiile individuale privind plata contributiei de asigurari sociale la pensie.Adeverinta cu stagiul de cotizare dupa aceasta data se poate ridica de la casa teritoriala de pensii sau de la casa nationala.Incercati sa luati legatura ce persoane de la compartimentul de resurse umane pentru a va calcula stagiul de cotizare pe baza celor doua dovezi.In plus cei de la resurse umane au obligatia sa consilieze salariatii in vederea iesirii la pensie.Apreciez ca specialistul este cel mai in masura sa va calculeze acest stagiu.Este un calcul la indemana oricarei persoane interesate sa calculeze, dar este riscul sa va scape din vedere anumite aspecte.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024