ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cerecetare diciplinara prealabila


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
In decembrie 2014 am avut o concediere individuala (art .65 (1) ) concedierea ce a fost contestata de salariata.In data de 26.05.2015 in urma contestatie s-a emis hotararea judecatoreasca care anuleaza decizia de concediere si reintegrarea angajatei.In aceste conditii s-a efectuat reactivarea contractului in baza hotararii judecatoresti. Societatea noastra a facut a atacat hotararea facand apel .Numai ca salariata nu s-a prezentat la locul de munca decat in dat de 23.11.2015 solicitand concediu de odihna incepand cu data de 24.11.2015.Mentionez ca pronuntarea apelului s-a facut in data de 18.11.2015.Intrucat nu s-a prezentat la locul de munca in toata aceasta perioada i s-a suspendat contractul individual de munca conf art. 52(1) din codul muncii pentru perioada 27.05.2015 - 23.11.2015.I s-a aprobat si concediu de odihna incepand cu data 24.11.2015 pentru anul 2015(calculandu-se zilele de concediu de odiha de care salariata beneficia pana la data de 26.05.2015) , urmad sa inceapa procedura pentru cercetarea disciplinara .i s-a trimis adresa in care i s-a solicita prezenta la sediul societatii (dupa efectuarea concediului de odihna)pentru cerectarea diciplinara prealabila numai ca salariata in toata aceasta perioada a fost in concediu medical (70 zile) si a solicita de asemeni si concediu fara salariu.Nu s-a prezentat nici o zi la locul de munca.Ma intereseaza daca perioada cat salariata a beneficiat de concediu medical si concediu fara salariu suspenda cercetarea disciplinara prealabila.
Va mutumesc!




Adaugata in: Studii de caz
Daniela Voicila
 User  Daniela Voicila
a intrebat la 25 Mai. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 25 Mai. 2016
Pe perioada in care salariatul se afla in imposibilitate sa presteze munca din motive independente de vointa sa, precum motivele medicale, acesta nu poate fi obligat sa se prezinte la cercetarea disciplinara.Prin urmare, se impune reconvocarea salariatului dupa data la care acesta revine din concediul medical.

Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024