ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Corectie salariu revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

In 23.12.2011 am transmis fisierul revisal pentru modificari asupra COR si salariu insa insa nu am schimbat si salariul, ce trebuia modificat de la 01.01.2012. Astazi, cand mi-am dat seama de greseala am facut corectie asupra salariului de la 01.01.2012. Suntem pasibili de amenda?

Am citit pe site-ul dvs. ca ar trebui operate corectii cu acordul inspectorilor. Cum s-ar putea face asta? printr-o solicitare catre ITM?Imi puteti explica unde este prevazuta aceasta reglementare?

Multumesc anticipat!

Adaugata in: Studii de caz Revisal
Vasi Pascu
 User  Vasi Pascu
a intrebat la 31 Ian. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Claudia Sfirlog
 User Claudia Sfirlog
a raspuns la intrebare la 02 Feb. 2012
puteti explica mai exact cum se anunta ITM in caz de corectie?
care sunt pasii de urmat?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 31 Ian. 2012
Revisal deja transmis este inregistrat de inspectori sub un cod unic. Daca anumite date inregistrate gresit sunt transmise ulterior corectate fara a informa ITM, atunci exista posibilitatea ca cei de la ITM sa considere prima varianta drept contraventie. In cazul dvs insa, in opinia mea, problema nu este aceasta. Cei de la ITM au transmis ca aceasta modificare ar fi trebuit trimisa cu data de 3.01.2012. Alti specialisti au mers pe ideea ca aceasta modificare ar putea fi transmisa in termen de 20 de zile lucratoare, termen la care face referire Codul muncii pentru acte aditionale. Personal consider corecte ambele variante.

Aceasta modificarea trebuia facuta pentru salariatii incadrati cu salariu minim brut pe tara. In cazul dumneavoastra ar putea fi vorba insa este vorba de depasirea termenului de transmitere a modificarii impuse de prevedri legislative. Modificarea trebuie oricum transmisa catre ITM daca aveti salariati incadrati cu salariu minim, iar aceasta operatiune ar fi bine sa o faceti cat mai repede.

Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024